torsdag, juni 22, 2006

Ny dator nytt (halv)år!

Hej alla hyllebær. Nu skall det  nog gå bättre. Min kära gamla iBook har mer eller mindre gett upp så  nu har jag en "ny". 

Finns många justa månwidgetar för de som är/kan vara intresserade.

Annars hade jag och Neina förlovningsårsdag den 21:e. Vi firade nere vid stranden, medan ankrona (nåja, ankan) tittade på. Det vara fantastiskt! Det blev mkt bra. Vi drack solljus (cider) och välsignade vid vatten, jord och luft. 

Senare hade vi en större 'gathering' med fler deltagare. Vi gjorde då en större cirkel, med 11 deltagare + en katt. Det blev bra trots lågt blodsocker för min egen del. Alla fick offra, hälsa solen samt även här dricka solljus.

Nytt bägge gågnerna var att vi ljudade. Bara en 'drone' som fick ligga ut över nejden. Det blev mycket effektfullt, och efteråt kunde man höra världen svara med ett liknande hum.

När vi var vid stranden började det regna. Men inte där vi var. Vi såg på vattnet att det regnade, vi hörde det i träden, men det regnade inte på oss! Vi klarade oss nästintill helt torra till bilen, sen vräkte det ner. Man blir glad när man märker att det betyder något för dem att man håller ceremoni!

De var allt för idag!
Väl mött!

Taran

P.S. En ny wickerman-film skall komma. Verkar förstöra hela konceptet helt. Kolla trailer på QuickTime movie trailers på Apples hemsida.

Må Era gudar och gudinnor välsigna Er!

Inga kommentarer: