söndag, juni 18, 2006

fokus på helande

Vår fullmåneceremoni nu senast var minst sagt speciell. Blott två hyllebär kunde fysiskt närvara. Hela ceremonins fokus var på helande och stöd för två personer i vår närhet som särskilt behöver det just nu. Då alla element och de två Gudomliga bjudits in, gick vi runt och bad i tur och ordning dem om deras speciella hjälp och helande, i poetiska och kraftfulla ordalag. Elementen levde i våra händer och i vår närhet. Den Helande Katten kom så klart springande och skulle vara med!
Under hela ceremonin, ska nämnas, spelade grannarna hög rysk dansbandsmusik. Å ena sidan kändes det fullkomligt bisarrt att ha någon form av andlig arbete då. Å andra sidan blev det desto mera fokuserat och innerligt på grund av de motsträviga omgivningarna. Jag undrar om grannarna börjat undra än. De har inte bott där mer än några månader men på den tiden har de nog sett eller skymtat mer än ett par ceremonier. Som sagt, jag undrar vad de tycker.
Dessutom fick vi trevligt trummande i bakgrunden. Tarans mamma har äntligen skaffat en redig trumma. Vi hoppas på premiär till sommarsolståndet!
Till Litha har vi bjudit in till en större ceremoni. Tydligen är det många som uppskattar detta och finner det meningsfullt att fira Livet tillsammans på detta sättet. Härligt!
Floreat
-neina

Inga kommentarer: