onsdag, januari 17, 2007

Lupas Infoträff

Torsdag den 18 (imorgon) ska ett par Hyllebär till Lupas infoträff. Det ska bli spännande! På deras hemsida stod att de skulle informera om i Skåne verksamma grupper, och då borde vil väl vara där och berätta om oss. Det är alltid bra att knyta kontakter, vi får se vad det leder till.

Wynja och jag pratade här om dagen om var vi står just nu. Som grupp har vi haft en fas med (för min del) en förälskelse i just ceremonierna, att inte vara helt ensam, att faktiskt UTÖVA, fira tillsammans. Och det har varit lärorikt, vi har fått erfarenhet, och ceremonierna har varit fantastiska!

Nu känner både Wynja och jag att det är dags för nästa steg, att vi fördjupar oss inom våra respektive områden, fördjupar innebörden i det vi gör. Just nu är det inte själva görandet som står i fokus, utan lärandet. Skogsflicka, från sitt håll, verkar hålla med, även om vi inte diskuterade alla tre på en gång (med dagens teknik är det dock möjligt att ha konferens via nätet). Taran bidar sin tid ännu och kommer snart med något ohyggligt välformulerat om det hela. ;-)

Ses vi på Gräddhyllan imorgon?
-floreat

Inga kommentarer: