söndag, april 15, 2007

Ofrivillig frånvaro

... Oj som det kan gå. På grund av sjukdom har här inte skrivits på ett tag. Jag/vi ber om ursäkt och vill tillägga att uppehållet har varit helt ofrivilligt!

För Hyllebärs del är nästa händelse Beltane, och jag har på känn att det blir sprudlande! Vi har ju två veckor på oss nu att fundera ut hur vi vill ha det. Det är vårt två-årsjubileum dessutom! Stort/litet, borta/hemma, få/många, planerat/spontant? Med tanke på utvecklingen i gruppen nu, så förmodligen spontant och litet. Men, med tanke på allt som händer är det perfekt tillfälle, rent av behövs det, att vi har lite större sammankomst eller i alla fall med lite mer specifikt tema.

Längtar! Ja på tal om 'allt som händer', vi har ju idéer och diskussioner som vanligt. Dessutom har det kommit till vår kännedom att fler än vi trodde läser bloggen (och inte bara paganer)... Det är helt OK att kommentera, rent av önskvärt.

floreat
-neina

P.S. Årets första solbränna har drabbat min högra arm, på insidan... Antar att det egentligen är trevligt med mycket sol ;)

Inga kommentarer: